X
Girls online
1
(click here to chat)
Gevestigde dating site en matchmaking service in eigendom en beheer door een Canadees-Russisch koppel.
Met kantoren in Wit-Rusland, Moldavië, Rusland en de Oekraïne, MyPartnerForever mannen helpt het vinden van een Russische vrouw.
 
Meet Single Belarusian Woman Olga from Grodno, Belarus
Stunning Girl from Ukraine - Ruslana from Krivoj Rog, Ukraine
International Matchmaking to Meet Marianna from Lutsk, Ukraine
Datingsite to Meet Sexy Belarusian Woman Yuliya from Grodno, Belarus
Dating Service to Meet Beautiful Ukrainian Lady Viktoriya from Odessa, Ukraine
Matchmaking Service to Meet Oksana from Kiev, Ukraine
Charming Ukrainian Lady Lilya from Ivano-Frankovsk, Ukraine
Beautiful Belarusian Woman Anna from Grodno, Belarus
Online Dating with Pretty Ukrainian Girl Anzhelika from Kiev, Ukraine

De betrouwbaarste internationale datingsite op het Internet, die tot een Canadees en Russische vrouw behoort en door hen wordt beheerd.

Wij (Alain en Yuliya) hebben ons op een dating site leren kennen. Onze relaties overgingen heel gauw tot het ernstige type en al één jaar later waren wij getrouwd (zie Onze Geschiedenis). Nadat wij naar Canada waren verhuisd, beseften wij hoe gelukkig wij waren elkaar op een datingsite te hebben gevonden en dan besloten wij alleenstaande Russische vrouwen een kans te geven, met mannen uit de hele wereld kennis te maken en te converseren.

Waarom zou een mooie Russische vrouw haar levensgezel buiten de grenzen van haar geboorteland willen vinden?

  • Één van de deugdelijkste argumenten voor de Russische vrouw om haar echtgenoot in het buitenland te zoeken bestaat in het feit dat er 10 miljoen meer vrouwen in Rusland wonen dan mannen. De resultaten werden in 2002 bij Wikipedia bekendgemaakt.
  • Nog een reden daarvoor is dat alleenstaande Russische mannen ertoe neigen erg verdorven te zijn, en geen wens hebben om een ernstige relatie aan te gaan… terwijl het precies datgene is wat de alleenstaande Russische vrouwen zoeken.

Anderzijds, waarom zou een buitenlander een Russische vrouw willen zoeken om zijn lot met haar te delen?

  • Omdat vele in de “Westerse landen“ wonende mannen zich in een gelijkende situatie bevinden: zij kunnen geen levensgezellin vinden die een ernstige relatie met hen wou beginnen.
  • Omdat deze alleenstaande Russische vrouwen precies die eigenschappen bezitten die mannen in hun tweede helft zoeken: ze zijn voortreffelijk beschaafd, arbeidzaam en gericht op de vorming van een gezin. In feite geldt het gezin als prioriteit voor een modale Russische vrouw… is dat niet wat u in uw geboorteland graag wilde, maar niet kon vinden?
  • En aangezien dat zij een actieve levensstijl voeren en zich gezond voeden, hebben zij vaak een schitterend uiterlijk… nog een voordeel!

Nu weet u waarom zo veel mannen uiteindelijk met alleenstaande Russische vrouwen gaan trouwen!

Als u voelt dat u in dezelfde situatie bent terechtgekomen – ga vooruit tot handeling! Duizenden van mannen hebben zo een beslissing genomen en nu wonen zij samen met hun verwezenlijkte droom – een mooie Russische vrouw!

Op welke manier helpt u onze Internationale Datingsite uw mooie Russische vrouw te vinden?

Onze hoofdprioriteit ligt in de zekerheid dat elke Russische vrouw op onze datingsite in de werkelijkheid bestaat, alleenstaand is en feitelijk een man in het buitenland zoekt.

Hoe zullen wij dat bereiken?

Dit is geen makkelijke taak. Er bestaan honderden van huwelijksbureaus, maar helaas zijn de meesten van hen gewoon oplichters. De enige wijze om een echt huwelijksbureau van een boevenbureau te onderscheiden is de vertegenwoordigers daarvan persoonlijk op het kantoor te ontmoeten. Wij controleren hun werk en overtuigen ons ervan dat zij elke van die Russische vrouwen persoonlijk hebben ontmoet en een kopie van haar paspoort bezitten.

Daar Rusland en de landen van de voormalige Sovjet-Unie een enorm territorium beslaan, veronderstelt dat vele reizen. Maar dit is helemaal geen hindernis voor ons want alleen op deze wijze kunnen wij garanderen dat elke Russische vrouw op onze datingsite werkelijk bestaat en een buitenlandse man zoekt.

Wat volgt daarop? Hoe zal ik met mijn mooie Russische vrouw kennis maken? En hoe staat het toch met de immigratievraag?

Nadat u een relatie met een mooie Russische vrouw heeft aangeknoopt, zult u een reis willen plannen om haar te ontmoeten. Met behulp van ons plaatselijke Russische huwelijksbureau helpen wij u ieder detail van uw eerste ontmoeting met haar te plannen, opdat u zich op het doel van uw reis kunt concentreren en met een rustige geest reizen.

Afhankelijk van uw nationaliteit en daarvan, welk land u van plan bent te bezoeken, kunt u een Visum nodig hebben. Indien nodig, zal onze plaatselijke agent u met de noodzakelijke documenten verzorgen. Men zal u ook van/naar de luchthaven afhalen/meebrengen, een ruime keuze aan woningen aanbieden, van tolken voorzien, bureaucomputers ter beschikking stellen enz.

Uw eerste ontmoeting met de mooie Russische vrouw kunt u op het kantoor van het huwelijksbureau plannen of haar persoonlijk ontmoeten – de beslissing ligt aan u. Hoe dan ook, zal onze agent altijd bereid zijn om u bijstand te verlenen en alle uw vragen te beantwoorden.

Nadat u de beslissing heeft genomen om uw levenswegen samen te voegen, zullen wij u beide van inlichtingen voorzien en raad geven hoe u met het immigratieproces moet doorgaan. Vergeet niet de kopien van alle documenten te bewaren zoals de briefwisseling met uw vrouw, vliegtickets, hotelcheques, telefoonrekeningen enz. Dat zal de medewerkers van de immigratiedienst helpen bij de vervulling van hun plichten, alsmede het gehele proces wezenlijk versnellen en vergemakkelijken.

De Russische cultuur is zeer rijk en veelzijdig. Maak alstublieft geen haast, bezoek onze blog en lees onze artikelen. Daar vindt u onschatbare informatie over alles wat u verplicht moet weten van de reizen naar Rusland, Russische vrouwen, visa en immigratievragen.

Wij wensen u veel geluk bij deze geweldige reis en zoektocht naar uw mooie Russische vrouw, zoals bij de verwezenlijking van uw droom!

Alain and Yuliya,

My Partner Forever

P.S. Vergeet alstublieft niet uw huwelijksfoto’s met ons daarna te delen!

 

Dating met Mooie Russische Vrouwen die Zoeken naar Mannen | 
Terms of Services | Contact Us | Privacy Policy | Anti-Scam Policy | Visit our Blog | Agency Login
Copyright © MyPartnerForever
All Rights Reserved